Holland Housing Center Eindhoven-Venlo
Vestdijk
5611 CB Eindhoven

Tel: +31 (0)40-3046527
Mail: info@hollandhousingcenter.nl

Bel ons nu op: +31 (0)40-3046527

Meer informatie?
Bel: +31 (0)40-3046527

Verhuurd

Lorbaan
Grashoek

4 slaapkamers • 150 m²

€ 1.350,- (excl.)

Verhuurd

 • BeschikbaarheidDirect
 • PlaatsGrashoek
 • StraatLorbaan
 • Prijs€ 1.350,- (excl.)
 • Woonoppervlakte150 m²
 • Slaapkamers4

Type: Landhuis met loods
Locatie: Grashoek

Volledig gerenoveerde, vrijstaande woning met overdekt terras, garage/loods en ruime tuin met weide voor kleinvee, gelegen in het buitengebied van Grashoek op een perceel van ca. 7.026 m2. De loods/garage en weide maken het object ideaal voor dierenliefhebbers, hobby of aan-huis-gebonden beroep.


Voorzieningen
Elektriciteit: voldoende groepen aanwezig, dag-/nachtmeter en krachtstroom
Wateraansluiting: aanwezig
Gasnetaansluiting: aanwezig
Rioolaansluiting: aangesloten op IBA-systeem
TV aansluiting: via schotelantenne
Kozijnen: kunststof kozijnen
Isolatie: grotendeels dubbel glas, dakisolatie, vloerisolatie, spouwmurenOmschrijving
De woning is gebouwd in 1958 en vanaf 2008 volledig gerenoveerd. De muren zijn opgetrokken uit steen met spouwmuren (nageïsoleerd in 2014). Het voorhuis is voorzien van eterniet dakbeschot met na-isolatie van purschuim. Het achterhuis is voorzien van geïsoleerde dakpanelen. Het gehele dak is gedekt met nieuwe keramische pannen. De raamkozijnen zijn van kunststof, met uitzondering van de ramen in de serre/overdekt terras. De voordeur is van kunststof, de overige buitendeuren zijn van hout. Zowel de begane grondvloer als de verdiepingsvloer is van beton. Op de bovenverdieping zijn nieuwe radiatoren geplaatst en de gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming.

Indeling
• Souterrain
Kelderruimte.

• Begane grond
Hal voorzien van laminaatvloer en meterkast. L-vormige woonkamer met laminaatvloer en open haard. Gesloten keuken (circa 1999/2000) met laminaatvloer en zwarte keukenopstand in hoekopstelling voorzien van combi-oven, keramische kookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Tussenportaal met twee buitendeuren naar overdekt terras. Bijkeuken met tegelvloer, witgoedaansluitingen en vloerverwarmingsunit. Geheel betegeld toilet met hangcloset en fonteintje. Geheel betegelde badkamer met hoekbad, douchecabine, vaste wastafel en designradiator. Overdekt terras/serre met een klinkervloer en deels raamkozijnen/zeildoek, gesitueerd rondom het gehele achterhuis.?

• Eerste verdieping
Overloop met vloerbedekking. Geheel betegeld toilet met hangcloset en verwarming. Slaapkamer 1 met laminaatvloer. Slaapkamer 2 met laminaatvloer. Slaapkamer 3 met laminaatvloer. Slaapkamer 4/bergruimte met opstelling cv-installatie, welke nog afgewerkt dient te worden.

Garage/loods
Vrijstaande garage/loods uit 2000 met in de afhang een dierenverblijf. De garage is circa 11 x 7 meter en de afhang is circa 10 x 3 meter. De garage is voorzien van een betonvloer, metselwerk spouwmuren en een dak van damwandplaten, welke geïsoleerd is met pur-schuim. Een gedeelte van de garage beschikt over een zolderruimte. Verder is de garage voorzien van een elektrische roldeur.
De afhang heeft een klinkervloer, wanden voorzien van een borstwering van metselwerk met daarboven damwandplaten en een dak van damwandplaten. Aan de voorzijde van de afhang is een kantelpoort aanwezig.

Tuin
De tuin is gedeeltelijk ingericht als siertuin en voor het overige gedeelte als weide voor het kleinvee. Het aangrenzende weiland is tevens voorzien van een vijverpartij. De tuin en het weiland zijn afgerasterd met een hekwerk, voorzien van dubbele toegangspoort.

Bestemmingsplan
Het object is gelegen in het bestemmingsplan ‘Buitengebied 1e reparatieherziening’ van de gemeente Peel en Maas. Binnen dit bestemmingsplan heeft het object momenteel deels de bestemming ‘Bedrijf-Agrarisch verwant’ en deels ‘Agrarisch’ (weide). Voor de woning geldt de functieaanduiding ‘plattelandswoning’.
De bijbehorende voorschriften zijn op kantoor aanwezig en worden op eerste verzoek aan u toegezonden.

Ligging
Het object is gelegen aan de Lorbaan in het buitengebied van het dorp Grashoek. De Lorbaan is de doorgaande weg van de A67 richting Beringe. Binnen enkele minuten zit men op de A67, maar ook de dorpen Beringe en Panningen liggen op steenworp afstand.

Grashoek heeft een basisschool en enkele voorzieningen. Voor alle overige voorzieningen kan men terecht in Panningen. Panningen beschikt over een centrum met een gevarieerd en uitgebreid winkelaanbod, enkele basisscholen, een middelbare school, sportscholen, een grote bouwmarkt en diverse zorgvoorzieningen (huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten, hospice, dependance ziekenhuis etc.).


Bijzonderheden:
- Beschikbaar per: 28-10-2018
- Oplevering volledig gestoffeerd en semi-gemeubileerd.
- De geadverteerde huurprijs is gebaseerd op een huurcontact voor minimaal 12 maanden.
- Gas, water & elektra is niet inbegrepen in de huurprijs
- Exclusief internet en televisie zal ongeveer 60 euro per maand bedragen
- Administratie kosten
- Borg 1.5 maand
- Exclusief groot tuin onderhoud (in overleg)Indien u geïnteresseerd bent in de woning, kunt u zich gratis inschrijven en contact opnemen met vestiging Eindhoven, +31(0)40-304 65 27
Bedrijfslogo

Meer informatie?

Laat je gegevens achter:

Laat je gegevens achter:

Meer informatie over:

 • Lorbaan
  Grashoek

  4 slaapkamers • 150 m²

  € 1.350,- (excl.)

 • Laat je gegevens achter:

  Onroerend goed