Holland Housing Center Eindhoven-Venlo
Vestdijk
5611 CB Eindhoven

Tel: +31 (0)40-3046527
Mail: info@hollandhousingcenter.nl

Call us: +31 (0)40-3046527

More information?
Call: +31 (0)40-3046527

Open house

Lichttoren
Eindhoven

0 bedrooms • - m²

€ 1,000 (excl.)

Open house

 • Availability-
 • CityEindhoven
 • StreetLichttoren
 • Price€ 1,000 (excl.)
 • Living area- m²
 • Bedrooms0


Uw Woning Verhuren?

Beste verhuurders,

Op dit moment hebben wij een tekort aan huurwoningen in de verhuursector. Daarom zijn wij dringend op zoek naar nieuwe woningen. Heeft u of kent u iemand waarvan een accommodatie beschikbaar komt/ leegstaat, dan horen wij dat graag! Wij zijn blij met woningen in Eindhoven en omgeving maar ook omringende gemeentes.

Wij zullen op korte termijn zorgen voor een geschikte huurder. Holland Housing Center heeft connecties met veel bedrijven die expats inhuren waardoor wij snel een expat voor uw woning kunnen vinden. Wij screenen alle huurders op identiteit, antecedenten en kredietwaardigheid. Wij nemen u zoveel mogelijk zaken uit handen en stellen voor u een degelijk huurcontract op en doen een inspectie voor en na de huurperiode. Ook kunnen wij u gedurende de huurperiode ondersteunen.

Is er inmiddels een huurder gevonden? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn,via onze diverse beheer pakketten. U kunt ons uiteraard bellen of mailen voor meer informatie.

Met vriendelijke groet,

Team Holland Housing Center
Real Estate Agency

M. info@hollandhousingcenter.nl
T. 085 002 0982

Company logo

More information?

Please leave your contact details:

Laat je gegevens achter:

Meer informatie over:

 • Lichttoren
  Eindhoven

  0 bedrooms • - m²

  € 1,000 (excl.)

 • Laat je gegevens achter:


  Holland Housing Center is een dynamisch bedrijf bestaande uit gedreven professionals die binnen hun vakgebied tot de besten behoren. Ons aanbod en advies kenmerkt zich door exclusief en kwalitatief vastgoed in combinatie met een persoonlijke en service gerichte verkoopstrategie.

  Wij zijn gespecialiseerd in de verschillende facetten van het onroerend goed; verkoop, verhuur, beheer, short stay, taxaties én beleggen. Hierin richten wij ons op zowel professionals als particulieren en opereren in een ijzersterk netwerk.

  Met een universele aanpak bewijst Holland Housing Center de diversiteit in de branche en onderscheidt zich van de traditionele aanbieders. Wij willen het absolute A-merk zijn in betrouwbaar vastgoed advies. Los van welke marktsituatie dan ook zullen wij ons differentiëren van de massa op basis van een relatie gedreven aanpak.

  Hollan Housing Center gelooft in een samensmelting van kennis om een universele aanpak te realiseren. Wij opereren dynamisch en zijn daarom 24/7 bereikbaar.

  Mochten wij iets voor u kunnen betekenen neem dan met ons op.